Sjoerd Veldman, jong en ervaren

Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf draait grotendeels om mij, Sjoerd Veldman, maar ik heb een team van freelance vakmensen om me heen verzameld die ik kan inzetten als de werkzaamheden daarom vragen. Daarom heb ik het graag over 'ons' als ik het over mijn bedrijf heb.

Zelf ben ik al vanaf mijn zestiende als loodgieter werkzaam. De eerste ervaring met het vak was als stagiair bij loodgietersbedrijf Freek van Os uit Voorschoten. Na die stage ben ik bij Freek van Os in vaste dienst getreden. Dit loodgietersbedrijf is al sinds 1976 actief. Bij Freek van Os heb ik dan ook zeer veel geleerd over het loodgietersvak; daar heb ik me ontwikkeld tot een full-service loodgieter met oog voor kwaliteit en een aanpakkersmentaliteit.

Na tien jaar vast dienstverband was het tijd om de opgedane kennis in te zetten voor een eigen bedrijf. Op 12 februari 2007 is Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf geboren! Ik heb mijn bedrijf opgebouwd door me te richten op aanpakken, kwaliteit leveren, advies op maat en persoonlijke service tijdens en na elke klus. Dus heeft uw problemen met uw cv-, gas- of waterinstallatie? Heeft u een lekkage? Heeft u problemen met uw riolering? Wilt u de badkamer verbouwen of nieuw sanitair aan laten leggen? Voor al deze klussen kunt u bij mij terecht. Persoonlijke service is wat mij onderscheidt van de rest.