Aanleg, vervanging of reparatie van daken en dakgoten

Voor het vervangen, repareren of aanleggen van daken moet u bij Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf zijn. Alle materialen zijn mogelijk, van zink, bitumen en koper tot EPDM. Bij het vervangen of repareren van uw huidige dak, of het aanbrengen van een nieuw dak, wordt natuurlijk in overleg de mate en manier van isolatie bepaald.

Dakgoten
Ook voor de aanleg, reparatie of vervanging van dakgoten in alle soorten en maten kunt u natuurlijk op ons bouwen. Weet u niet zeker hoe de goten ervoor staan? Neem dan contact op voor deskundig advies.

Lekkage- en onderhoudsabonnement
U kunt wachten tot het dak gaat lekken en het dan laten repareren. Aan de andere kant bent u vaak voordeliger uit als u de lekkage voorkomt - waterschade kan een dure grap zijn. Als u een onderhoudsabonnement bij ons afsluit, krijgt u een jaarlijkse controle en onderhoud van uw dakwerk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passend abonnement voor u samenstellen.

Heeft u nog specifieke vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u informatie over een onderhoudsabonnement? Neem dan gerust contact op met ons.