Alles voor een goed verwarmd huis

Een goed verwarmd huis is prettig om in te leven, maar een goed verwarmd huis kost ook energie - energie die steeds duurder wordt en een belasting voor het milieu is. Daarom is het zaak om de juiste cv-ketel te nemen. Maar welke van al die verschillende merken en uit al die verschillende prijsklassen? Welke past het best bij uw woonsituatie? Laat u daarom adviseren door een expert met jarenlange ervaring op dit gebied.

Na de keus voor een nieuwe cv-ketel bent u er echter nog niet. Het installeren van een ketel is een ingewikkelde klus. Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf kan de cv-ketel precies naar uw wensen installeren en ervoor zorgen dat u zowel het milieu als uw portemonnee minder pijn doet. Zo kan alleen al de keus voor een juiste thermostaat een goede energiebesparing opleveren. Neem vooral eens contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Soorten verwarming
Bij een cv-ketel horen ook verwarmingselementen. Kiest u voor praktische radiatoren, een mooie designradiator, convectorputten of vloerverwarming? Ook op dit vlak kunt u bij ons deskundig advies op maat krijgen.

Onderhoudsabbonement
Een onderhoudsabonnement afsluiten is niet alleen gebruikelijk, maar ook verstandig. Slecht onderhouden cv-installaties gaan haperen en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Bij ons kunt u een abonnement afsluiten voor jaarlijkse controle en schoonmaak van uw cv-ketel en zo problemen en dure reparaties voorkomen. Neem voor informatie gerust contact op.